Общи условия: Аз съм на възраст над 18 години и медикамента, който купувам е за моя лична употреба. Спрямо Grandapteka.com няма да предприемам каквито и да е правни действия, свързани с поръчката или използването на медикамента. Наясно съм, че лекар, сестра или административен персонал не може да ми гарантира, че медикамента, който ще поръчам ще осигури резултата, който търся. В допълнение осъзнавам, че медикамента може да причини странични ефекти. С настоящето освобождавам Grandapteka.com c всички служители и партньори на фирмата, включително медици от всякаква отговорност, свързана с евентуални странични ефекти.

Напълно приемам, че Grandapteka.com може да доставя Вигара генерики, Левитра и Циалис гененрики , които не са произведени от Pfizer или Bayer, но тези таблетки съдържат абсолютно същите активни съставки в абсолютно същата концентрация като оригинални Виагра, Левитра и Циалис. Всички наши продукти са произведени в съответствие с принципите, стандартите и изискванията на Световната Здравна Организация. Аз участвам в тази програма по собствено желание, за моя сметка и на моя отговорност и поемам всяка отговорност за използването на медикамента, който ще поръчам. Напълно съзнавам, че нося отговорността за извършване на ежегоден профилактичен медицински преглед, включително някои предложени лабораторни тестове, за да се уверя, че нямам заболявания, при които използването на медикамента ще бъде неподходящо.

Осъзнавам, че нося отговорност незабавно да уведомя личния си лекар, за решението си да взимам този нов медикамент, така че той да следи и препоръчва използването или спирането на медикамента. Моля забележете, че при поръчката Вие се съгласявате с нашите условия. Вие също потвърждавате, че имате законно право и сте медицински годен да получите продуктите, които поръчвате на Grandapteka.com