Липса на желание за секс - намалено либидо

Нерядко идва момент във връзката между двама души, когато усещате либидото си намалено. Това не е фатално, но как да го върнете обратно в нормата? Тук ще ви помогнем с няколко съвета.

Либидо

Храни се здравословно!

намалено либидоНаблягай на плодовете и зеленчуците – да, знаем, че е изтъркано. Но помага! Витамините стимулират гениталиите и ги снабдяват с кръв. Друг важен фактор е тютюнопушенето. Откажи цигарите! Те влияят точно по обратния начин като спират кръвообращението в интимната област и убиват твоето либидо. Вместо това се концентрирай върху спорт. Тренирай нещо и бъди относително редовен. Упражненията повишават нивото на ендорфини и съответно желанието за палави моменти. Да не говорим, че ще изгубиш излишни килца и ще станеш една идея по-самоуверен в леглото.

Както вече споменахме в по-предишната ни статия, афродизиаци няма. Но!

Възможно е определени храни да събудят у нас сексуална възбуда, свързана с начина на хранене. Да споменаваме ли как действат бананите? Някои морски деликатеси пък са богати на цинк, от който се произвежда тестостеронът. Защо да не пробвате?

Не прекалявай с алкохола!

Чашка-две – може би, но не и повече. В малки количества алкохолът може да подейства като стимулатор с отпускащ настроението ефект, но ако превишите дозата, ще се получи точно обратното. Не допускай също така депресията да те връхлита. Прави нещата, които обичаш, намери си хоби и се старай да се поддържаш в добро настроение. То е от изключителна важност за желанието за секс, както и за доброто представяне в леглото.

Накрая, но не разбира се на последно място – действай със самочувствие.

Колкото по-самоуверен си, толкова по-активен тигър ще си в секса. Обръщай голямо внимание на себе си – не прекалявай с вредните влияния, с работата, със стреса и нервите. Всички те оказват своето влияние върху сексуалната функция.

Виагра Генерик
25мг 90 хапчета
Цена от лв2.03 за хапче
Циалис Генерик
10мг 90 хапчета
Цена от лв2.97 за хапче
Левитра Генерик
10мг 90 хапчета
Цена от лв2.63 за хапче
Прилижи Дапоксетин
30мг 90 хапчета
Цена от лв4.22 за хапче