Кога сексът е най-качествен?

Кога сексът е най-качествен?Днес ще ви занимаем с един въпрос, който се отнася до възрастта и секса. Учените отдавна се тормозят с това. Кога сексът е най-добър? През бурното тийнейджърство? През страстните 20? Улегналите 30? Или през променливите 40?

Доскоро изследователите смятаха, че за мъжете най-добрата възраст за секс е 18, а жените го правят най-добре докато са в 30-тте си. Някои нови изследвания обаче показват коренно различни резултати – за мъжете 33, а за жените 28. Проучването е било проведено сред повече от 1000 души.

Учените обясняват това нелогично уравнение с факта, че човек задобрява с практиката, а  мъжете се считат за свръхпотентни именно в разцвета на силите си, т.е. 30-тте си години.ерекция

Други пък считат, че сериозните връзки, които хората създават на по-късен етап от живота си, благоприятстват за повечето и по-качествено правене на секс.

Съвсем ново проучване показва още по-различни резултати – жените са най-добри в леглото след 35, като голяма част от тях заявяват, че се чувстват достатъчно задоволени от сексуалния си живот.  Е, блазе им!