За храните и секса

Съществуват храни, които ни пречат да бъдем активни сексуално, предупреждават учени. Те допълват още, че захарта е един от основните вредители на тялото. Тя има вредния навик да покачва неестествено бързо енергийното ниво, а впоследствие рязко да го сваля.

За храните и сексаТака внезапно се стига до депресивно състояние, поради нарушение на химическите процеси в мозъка и недостига на ендорфини – хормоните на щастието.

  • Мазните (пържени) храни са основната причина за запушени артерии, които водят до недостиг на кислород в мозъка, а това оказва своето влияние и върху сексуалната функция. Глутенът, който се съдържа основно в тестените изделия, също затруднява стомашните процеси, което от своя страна води до липса на желание за секс.секса
  • Какво да консумираме повече тогава? Наблегнете на морковите, които са богати на витамин А, яйцата (витамин Е), както и на продукти, съдържащи витамин В, който подпомага нервната система, а с това стимулира и възбудата. Това значи повече месо, риба, мляко и картофи. В целината, кивито, чушките, цитрусите пък се съдържат огромни количества витамин С, който е отговорен за кръвообращението (ерекцията).

И накрая един по-необичаен съвет – ако имате телевизор или компютър в спалнята, разкарайте ги, тъй като се счита, че те поглъщат сексуалната енергия в хората. Оставете само най-необходимото, за да си прекарате добре в секса.

Виагра софт табс
100мг 90 хапчета
Цена от лв3.63 за хапче
Циалис софт табс
20мг 20 хапчета
Цена от лв4.35 за хапче
Kамагра софт табс
100мг 84 хапчета
Цена от лв4.30 за хапче
Камагра 100 мг
100мг 84 хапчета
Цена от лв7.32 за хапче